sample sample sample sample sample

Elérhetőség

hungarian language english language german language

Nautica Yachtkikötő

Cím:
2500 Esztergom, Gesztenye fasor (Hotel Esztergom mellett)

E-mail:
info@nautica-yacht.hu
nauticayacht@gmail.com

Székhely:
2500 Esztergom, Bocskoroskúti út 30.

Adószám:
23610758-2-11

GPS koordináták:
47.795973,18.734712

Kövessen minket Facebook-on:

facebook Nautica Yachtkikötő
facebook Nautilus Hajós Bár

Kikötő ügyeletesek:

Papp Attila
  • Papp Attila
  • kikötőmester
  • Tel: +36 30/227-1369
Ifj Papp Attila
  • Ifj. Papp Attila
  • Tel: +36 30/545-3308

Megközelítés

bejarat

Hajóval:

Budapest felől érkezve: Hagyja el a Helemba szigetet, - FONTOS: a sziget alatt lévő villogó pirosat és a vak zöldet a HSZ szerint kerülje! A sziget fölött 2 db kibójázott kőzárás található. Miután a Bazilika alá ér, kb. 500 méterre, balra megtalálható a Kis-Duna ág torkolata. Itt haladjon be, kb. 150 méter után található a Nautica Yachtkikötő.

Pozsony felől érkezve: Haladjon át a Mária Valéria híd alatt, a hídtól kb. 300 méterre, jobbra találkozik a Kis-Duna torkolatával. Itt haladjon be, néhány méter múlva már látható a Nautica Yachtkikötő. Láthat egy gyalogos hidat, fölötte kezdődik a kikötő.

bejarat2

Autóval:

11 sz. főútról Visegrád felől érkezve: Esztergom városközpontját elérve, hajtson a Mária Valéria híd irányába, miután elérte a Mediterraneo vendéglőt forduljon jobbra, és hajtson a Hotel Esztergom előtt lévő parkolóba.

10. sz. főútról Tát vagy Dorog felől érkezve: Miután elérte a körforgalmat, hajtson ki a Párkány felé vezető kijáratnál, haladjon át a Tabán-hídon, majd kb. 800 méter után hajtson a Hotel Esztergom előtt lévő parkolóba.

FIGYELEM! A Nagy-Dunán, a Kis-Duna torkolata fölött és alatt nagyhajó kikötők vannak,ahol állomásozhat szállodahajó, melyek eltakarhatják a Kis-Duna torkolatát. A Kis-Duna torkolata fölött (Mária Valéria híd alatt) egy ponton-, Kis-Duna torkolata alatt kettő ponton helyezkedik el.
A Kis Duna bejárata elég szűk, de a vízmélység megfelelő.